Vuoden turvallisuusyritys -palkinto jaetaan turvallisuusalan yritykselle, joka edustaa ja edistää positiivista yritystoimintaa ja tervettä kilpailua sekä kehittää jatkuvasti toimintojaan luoden turvallisuutta ja lisäarvoa asiakkailleen.

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti, yhteistyössä useiden organisaatioiden kanssa, haluaa vuosittain tuoda esiin turvallisuusalan positiivisia edistysaskeleita, merkittäviä saavutuksia, erityisen merkittäviä toimijoita sekä uusia innovatiivisia kehityssuuntia, jotka rikastuttavat turvallisuusalaa sen kaikessa monimuotoisuudessaan.

Mikä yritys ansaitsee Vuoden turvallisuusyritys -palkinnon tänä vuonna?

Vuoden turvallisuusyritys 2022

BLC Turva Oy

BLC Turvan juuret ovat Itä-Suomessa Saimaan rannalla, mutta yritys toimii jo 19 paikkakunnalla Suomessa noin 500 ammattilaisen voimin. Yhtiö on lukitus- ja turvatekniikan huippuosaaja, joka hallitsee laajasti paitsi turvatekniikan, myös automaatio- ja audiotekniikan.

Viime vuosina BLC Turva on noussut yhdeksi Suomen johtavista kiinteistöturvallisuuden asiantuntijoista. Keväällä 2022 yhtiö toi markkinoille oman rekryakatemiansa, joka tarkoittaa käytännössä rekrykoulutusohjelmaa. Yhtiö suunnitteli työvoimakoulutusohjelmansa yhteistyössä Taitotalon ja TE-keskuksen kanssa.

Asiakkaat pitävät BLC Turvaa luotettavana kumppanina, ja asiakastyytyväisyys on korkealla tasolla. BLC Turva Oy ansaitsee tunnustusta ja kiitosta vahvasta panoksestaan turvallisuusalan edelläkävijänä ja asiakkaidensa tarpeisiin vastaajana.

Yhteistyökumppanit