Turvallisuus & Riskienhallinta -lehden vuoden tulevaisuuspalkinto on arvostettu tunnustus, joka myönnetään yksilölle, yhteisölle, innovaatiolle tai tuotteelle, joka on merkittävästi edistänyt maailmanlaajuista turvallisuutta. Tämä palkinto kuvastaa sitoutumista luomaan turvallisempi ja parempi huominen.

Kenelle sinun mielestäsi tulevaisuuspalkinto tulisi tänä vuonna myöntää?

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti, yhteistyössä eri organisaatioiden kanssa, pyrkii vuosittain korostamaan turvallisuusalalla tehtyjä myönteisiä toimia, merkittäviä saavutuksia, inspiroivia yksilöitä ja mullistavia innovaatioita, joita tapahtuu tässä laaja-alaisessa ja monimuotoisessa kentässä.

Viime vuoden voittaja:
Elina Hiltunen

Elina Hiltunen on tulevaisuudentutkija, tietokirjailija ja yrittäjä. Hän on ollut mukana lukuisissa turvallisuuteen liittyvissä projekteissa lähinnä valottamassa erilaisia tulevaisuuden visioita. Hiltunen on listattu Forbesissa yhdeksi maailman 50 johtavasta naisfuturistista. Hän tekee tällä hetkellä toista väitöskirjaansa Maanpuolustuskorkeakoulussa tutkien tulevaisuuden turvallisuusuhkia ja sotia.

Yhteistyökumppanit