Vuoden turvallisuuspäällikkö -palkinto jaetaan ansioituneelle turvallisuuspäällikölle, joka on määrätietoisesti ja menestyksellisesti tehnyt työtä millä tahansa turvallisuuden tai riskienhallinnan osa-alueella.

Kenelle palkinto tulisi tänä vuonna myöntää?

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti, yhteistyössä eri organisaatioiden kanssa, pyrkii vuosittain korostamaan turvallisuusalalla tehtyjä myönteisiä toimia, merkittäviä saavutuksia, inspiroivia yksilöitä ja mullistavia innovaatioita, joita tapahtuu tässä laaja-alaisessa ja monimuotoisessa kentässä.

Viime vuoden voittaja:
Juha Karjalainen

Juha Karjalainen on entinen jalkapallon pääsarjatason maalivahti ja poliisi, joka toimi vuodesta 2000 lähtien Suomen Palloliiton turvallisuuspäällikkönä. Hän kehitti ja vastasi kaikkien Palloliiton järjestämien ottelutapahtumien sekä turnausten turvallisuusjärjestelyistä. Hän on ollut nyt useamman vuoden töissä UEFA:ssa ja toiminut näin turvallisuuspäällikkönä lukuisissa UEFA:n järjestämissä kilpailuissa. Karjalaista ja hänen osaamistaan arvostetaan kansainvälisesti niin eri lajiliitoissa kuin myös turvallisuusviranomaisissa. Hän on ollut asiantuntijana mukana useissa yleisötilaisuusturvallisuutta käsittelevissä työryhmissä ja tilaisuuksissa sekä auttanut myös muita lajeja Suomessa kehittämään turvallisuustoimintaa.

Yhteistyökumppanit