Vuoden turvallisuusyritys -palkinto jaetaan turvallisuusalan yritykselle, joka edustaa ja edistää positiivista yritystoimintaa ja tervettä kilpailua sekä kehittää jatkuvasti toimintojaan luoden turvallisuutta ja lisäarvoa asiakkailleen.

Mikä yritys ansaitsee vuoden turvallisuusyritys -palkinnon tänä vuonna?

Turvallisuus & Riskienhallinta -lehti, yhteistyössä useiden organisaatioiden kanssa, haluaa vuosittain tuoda esiin turvallisuusalan positiivisia edistysaskeleita, merkittäviä saavutuksia, erityisen merkittäviä toimijoita sekä uusia innovatiivisia kehityssuuntia, jotka rikastuttavat turvallisuusalaa sen kaikessa monimuotoisuudessaan.

Viime vuoden voittaja:
AccessPoint Oy

AccessPoint vietti hiljattain 10-vuotisjuhliaan, ja se on historiansa ajan kasvanut tasaisesti sekä kannattavasti. AccessPointin palvelut poikkeavat perinteisestä turvasuojausliikkeestä, koska se on panostanut erityisesti turvallisuusjärjestelmien pääkäyttäjäpalveluihin. AccessPoint rakentaa aina sopivan palvelukokonaisuuden uusinta tekniikkaa ja vankkaa palveluosaamista hyödyntäen. Yrityksellä onkin asiakkaina useita satoja liikekiinteistöjä. AccessPointin tavoitteena on parantaa asiakkaan turvallisuusjärjestelmien toimintavarmuutta ja toimitilaturvallisuutta sekä pienentää kiinteistön ylläpitokustannuksia. Tällä tavoin asiakas saa maksimaalisen hyödyn hankkimistaan järjestelmistä. Osana kehittämistä AccessPoint on myös panostanut johtamis-, laatu-, ympäristö- ja turvallisuushallintajärjestelmäänsä. Tämän myötä se pystyy esimerkiksi ratkaisemaan asiakkaiden palvelupyynnöistä 90 prosenttia etänä, joten vain kymmenessä prosentissa asentajan tarvitsee mennä kohteeseen.

Yhteistyökumppanit